• +32 498 70 24 25
  • info@justimagin.be
  • imaginjustimagin
  • "La Corbeille" - A. Van Looplein 37 - 2235 Westmeerbeek

Sportdagen in onze zaal

Of je nu kiest voor een parkour-freerunning initiatie, een heuse teambuilding of adventure, onze uitdagende infrastructuur geeft je sportdag meteen een 'wow-factor'.

De juiste inhoud van de activiteiten stemmen we af op de leeftijdscategorie, de competenties en de grootte van de groep zodat succesbeleving verzekerd is.

Bij grotere groepen bieden we als kostenloze nevenactiviteit een avonturen-doe-wandeling aan die begeleid kan worden door de leerkrachten. Zo kunnen bv 2 groepen geswitcht worden na 1u.

Aantal personen 15-30 p p
Tijdsduur 1u - 2u
Prijs 7€ pp - 12€ pp

Sportdagen in onze zaal kunnen eventueel ook gecombineerd worden met een baseball/softball initiatie op het nabije(5,7 km) baseballveld te Booischot.

Sportdagen elders

Is een verplaatsing naar onze zaal niet haalbaar dan komen wij ook ter plaatse. Met 3 VTS-initiators baseball/softball/freerunning met tonnen ervaring en voldoende eigen materiaalpaketten staan wij garant voor kwalitatieve sportinitiaties.

Wij maken met plezier een offerte op maat, maar hier alvast enkele richtprijzen:

Initiator: €35/u (€30/u vanaf 4e u) Materiaalpakket baseball/softball: €15/dag Materiaalpaketten freerunning: Pakket 1: banden, baartjes, tictac: €100 (€50/opeenvolgende dag) Pakket 2: Pakket 1 + plinten: €150 (€100/opeenvolgende dag) Pakket 3: pakket 1/2 + stelling: €250 (€150/opeenvolgende dag)

Baseball/Softball initiaties kunnen ook doorgaan op het mooie baseballveld te Booischot. Dat maakt het voor deze sport natuurlijk compleet. Vraag ons gerust hoe we hierin te werk gaan.

Onze initiaties zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf het eerste leerjaar zowel voor baseball (Beeball voor de jongsten) als freerunning.